De Faberkrant

Jocé Gankema familiebezoek in Driebergen

Soms kom ik een familieplaatje tegen (deze keer aangeleverd door oom Johan) waar ik me zelf het verhaal niet meer bij kan herinneren. Bij deze foto's is dat ook het geval. Het is duidelijk wat er aan de hand is, nl Emmen bezoekt Driebergen. Op de "kinder" foto zijn Catharina, Antonetta, Freerk, René, Karel en Jocé te zien achter de flat van de Gankema's in Driebergen. Voor wie het niet weet; in Driebergen woonden we twee jaar (1968-1970). We hadden daar een geweldige tijd en woonden in een hele nieuwe wijk die helemaal vol was met gezinnen met kinderen. Ik (en ik geloof dat dat ook voor de anderen zo is), heb daar erg goede herinneringen aan, al woonden we maar in een kleine flat. Een van mijn goede vriendinnen, Joke, heb ik daar op de Jagersdreef opgedaan, we kennen elkaar nu 40 jaar! (toegegeven; tussendoor hebben we elkaar ook jaren niet gezien door omstandigheden).

De andere foto is geschoten op dezelfde plek en daar zijn Tante Klaske, oom Frans en tante Jannie (mijn ouders dus) te zien.
Leuke plaatjes maar verder geen verhaal.
Wie heeft nog meer foto's die het vertonen waard zijn?
Ze zijn heel welkom; met (dat blijft het leukste natuurlijk) of zonder verhaal.

Graag sturen of mailen naar de redactie zodat wij er voor kunnen zorgen dat iedereen er via de Faberkrant van kan genieten.
Jocé